Annonsering i sociala medier

Vi använder oss av sociala medier för att nå ut med ditt företags budskap till en exakt målgrupp. Allt du behöver göra är att berätta för oss genom vilken kanal och målgrupp du vill annonsera på. Våra kampanjansvariga hjälper dig att utveckla din plan och optimera dina kampanjer vid behov för att se till att ditt företag får bästa möjliga resultat.I baspaketet ingår det två kampanjer, och du kan löpande bygga på med fler kampanjer efter det. Vill du nå ut ännu bredare samt fånga upp besökare som redan visat intresse för din sida? Utöka då din trafikbudget med en boost eller en retargetingkampanj.

Kontakta oss för offert Läs mer

Facebook & Instagram

Se till att synas där din målgrupp redan befinner sig. Det är mycket kostnadseffektivt att använda Facebook- och Instagram-reklam för att utveckla ett varumärke och nå ut till rätt målgrupp.

Youtube

Annonsera med en videoannons/pre-roll i form av en intressant film i världens näst största sökmotor. Med hjälp från en av våra specialister tar vi fram format och optimering efter dina behov.

LinkedIn

Använd LinkedIn för att nå en professionell publik. En användbar plattform för kommersiella kontakter, jobbannonser och mycket mer.

Baspaket

9 900 kr

I paketet ingår:

  • 2 kampanjer
  • 5 000 kr i trafik
  • Analys
  • Målgruppssegmentering
  • Strategi
  • Kampanjrådgivning
  • Redigering alt. skapande av text
  • Optimering av kampanjer
  • Lättöverskådlig slutrapport efter varje kampanj

Uppstartskostnad: 3 000kr (engångskostnad för installation av pixlar och koppling av konton)Bokning av kampanj skall ske 10 arbetsdagar innan kampanjstart.

Tillägg

9 900 kr

Utöka din trafikbudget

Traffic Boost: Valfri summaNå ut till fler genom att öka trafikbudgeten för din kampanj! Med en större budget kan vi optimera kampanjerna ytterligare och nå ut till en ännu större målgrupp. Vi tar 30% av kostnaden för vidare optimering av kampanjen.

Nå personer som redan visat intresse för din annons!

Retargeting: 1 000krFör att få ut det mesta av dina kampanjer rekommenderar vi att göra en retargeting. Detta innebär att vi gör en annons som enbart riktar sig till de användare som redan har interagerat med din annons/ besökt din hemsida. Vi omvandlar din befintliga annons för att passa ändamålet. Trafikkostnaden för retargeting dras från din trafikbudget.

Lägg till fler kampanjer

Extra kampanj: 5 000kr, inklusive 2 500 kr i trafikNär du köpt ett baspaket kan du löpande bygga på med fler kampanjer. I priset ingår 1 kampanj samt analys, målgruppssegmentering, strategi, kampanjrådgivning, textproduktion, optimering av kampanjer och slutrapport.

Skräddarsydd kampanj/årsplan

Är du intresserad av en skräddarsydd kampanj eller årsplan? Vi hjälper er med att ta fram en långsiktig digital strategi som ger er bästa möjliga resultat. Tillsammans tittar vi på vilka kanaler ni bör annonsera i och hittar ett givande kampanjupplägg.Är ni även intresserade av Google shopping, SEM, SEO? Vi hjälper er självklart med hela er marknadsföringsplan!