Nativeannonsering Kungälv

Att marknadsföra ditt företag eller din expertis på ett ärligt och trovärdigt sätt anses numera vara en av de mest framgångsrika reklammetoderna. Våra kommersiella redaktörer samarbetar med dig för att marknadsföra ditt företag och din kunskap på ett sätt som även återspeglar läsarens intresse. Native annonsering kan ses som ett utmärkt komplement till traditionella annonser för att stärka ert varumärke.

Kontakta oss Läs mer

Optimering av ditt budskap

Du kan vara säker på att vi inte lämnar något åt slumpen om du vill använda native på någon av våra digitala plattformar. I realtid, med våra statistiska verktyg, håller vi koll på artikelns utveckling under kampanjen.Målet med denna metod är att öka antalet sidvisningar för en artikel utan att öka den organiska trafiken. För att göra detta anpassar vi rubriker och bilder i puffar och artiklar för att öka lästiden när besökaren väl har kommit fram till artikeln.

Resultat och rapportering

För oss är det viktigt att vara öppna med resultaten och ge dig trygghet i att du har gjort en klok investering. När kampanjen är avslutad får du en omfattande rapport om din digitala annonsering, som vi sedan utvärderar tillsammans.Rapporten innehåller information om antalet läsare, deras lästid, målgruppen och så vidare. För tryckta annonser är det möjligt att använda Ram-mätningar för att se hur väl de har tagits emot.

Skräddarsydd kampanj/årsplan

Vill du ha en skräddarsydd kampanj av engångskaraktär eller en årlig strategi? Vi kan hjälpa dig att utveckla en långsiktig digital strategi som ger de bästa resultaten. Vi tittar på vilka kanaler som är lämpliga att annonsera på och tar fram en bra kampanjstrategi tillsammans. Är du också intresserad av Google Shopping, SEM eller SEO? Självklart kan vi hjälpa dig och ditt företag med det med.

Kontakta oss för att veta mer

Small

Artiklar: 1 st
Läsningar: 500 st
Period: 3–7 dagar
CPR: 40 kr
Pris: 20 000 kr

Medium

Artiklar: 1 st
Läsningar: 6 300 st
Period: 3–7 dagar
CPR: 15,9 kr
Pris: 100 000 kr

Large

Artiklar: 1 eller 2 st
Läsningar: 6 300 st
Period: 7–14 dagar
CPR: 10,3 kr
Pris: 150 000 kr