Om Mediehuset Kungälvs-Posten

Kungälvs-Posten är ett lokalt mediehus som hjälper dig som företagare i Kungälv med marknadsföring. Idag är vi mer än tidningsannonser och vi hjälper dig att nå ut i flera kanaler där ditt företag behöver synas. Oavsett om det gäller annonsering i våra egna nyhetskanaler, hjälp med en helt ny hemsida, sökmotoroptimering av din gamla hemsida, målgruppsstyrd marknadsföring, sökordsannonsering på Google, få fart på din e-handel eller optimerade kampanjer i sociala medier så är vi den mediepartnern du söker. Över en kaffe eller lunch med någon av våra duktiga medierådgivare ser vi tillsammans över hur vi kan hjälpa just dig att öka effekten av din annonsering & marknadsföring genom oss. 

Mediehuset Kungälvs-Posten är en del av Stampen Media och med oslagbar kraft och en köpstark målgrupp som är våra läsare bör du som annonsör absolut synas i våra nyhetskanaler. Självklart hjälper vi dig att synas i våra trovärdiga lokala nyhetsmedier från Strömstad i norr till Lahom i syd.

Vi är en mediepartner som jobbar nära och tillsammans för dig och ditt företag!

Kontakta oss

Stampen Media-koncernen

Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner.I Stampen Media ingår ett flertal mediehus med starka positioner inom nyhetsmedier, distribution samt utomhusreklam. I koncernen ingår elva prenumererade morgontidningar: Göteborgs-Posten, TTELA, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Bohusläningen, Strömstads Tidning, Alingsås Tidning, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, ST-tidningen samt fyra gratistidningar: Varbergs-Posten, Lerums-Tidning och Alingsås Kuriren.

Läs mer på stampenmedia.se

En av Sveriges ledande mediakoncerner

Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner och arbetsplats för 1500 medarbetare. Med starkt förankrade mediehus på västkusten förser vi dagligen över en miljon människor med kvalitetsjournalistik. Vårt innehåll ger dig senaste nytt, berör, fördjupar och breddar bilden av det samhälle vi lever i utifrån ett lokalt, nationellt och globalt perspektiv.