Strategisk marknadsföring Kungälv

För att se till att hela marknadsföringsbudgeten kan investeras på ett lönsamt sätt är det nödvändigt att ta ett helhetsgrepp. Våra digitala strateger skapar en en individualiserad strategi gällande marknadföring åt ditt företag. Vi optimerar sedan kampanjerna för att uppnå bästa möjliga resultat som en fullservicebyrå. Vi är experter på datadriven kommunikation och hanterar alla aspekter från början till slut, vilket ger förtroende och expertis.

Kontakta oss för offert Läs mer

Rätt strategi – rätt förutsättningar

Vi kan utveckla en strategi för dig, oavsett om du har en liten eller stor budget, baserat på data från tiotusentals företag.

Inkluderar er strategi olika kanalval som t.ex. Snapchat, Youtube, Google eller Facebook, har vi en expert för varje enskild kanal.

Analys

Vi föreslår alltid att du undersöker hur ditt företag kommer att uppfylla olika mål och vem din kund egentligen är. På så sätt blir vägen till målet tydligare, vilket gör det lättare för dig att göra kommersiella bedömningar.

Workshops

Det är svårt att följa med i de senaste trenderna inom marknadsföring, oavsett om det handlar om nyheter inom sociala medier eller uppdateringar av sökmotorer. Att få veta hur algoritmerna fungerar kan vara avgörande för ditt varumärkes synlighet.

Programmatisk annnonsering

Med vår nätverksannonsering kan du få ännu större räckvidd för dina digitala annonser. Du kan välja att nå specifika målgrupper och geografiska områden som ligger utanför ett specifikt upptagningsområde. Exempelvis kan du välja att nå sportintresserade män bosatta i Kungälv i åldrarna 25-45 med en viss inkomst – även på sajter som inte ingår i Stampengruppen.