Filmproduktion Kungälv

Mediehuset Kungälvs-Posten producerar säljande film och video som är professionellt genomarbetad. Vi skapar content som utgörs av allt ifrån en enklare video, film, bildspel eller presentationsvideo till mer avancerad filmproduktion. Även om vi rent fysiskt är lokaliserade i Kungälv så åtar vi oss självklart även uppdrag inom film och filmproduktion utanför Kungälv.

Vi samarbetar bland annat med Animelo som skapar skräddarsydda animerade filmer. Vi arbetar även med Smart Video som kan skapa en interaktiv video eller film åt er. Självklart kan vi även hjälpa er med att bygga en Rich Media Banner av er film eller video som vi låter rulla på någon av våra tidningstitlar. Alternativt så kan ni köpa utrymme för preroll som innebär att vi visar er video eller film innan en sändning eller innan ett klipp startar på samtliga eller på några av våra siter. Vi erbjuder med andra ord mer och lite till inom film- och videoproduktion.

Kontakta oss

Skräddarsydd film- och videoproduktion

– Låt oss skapa er video eller film precis som ni vill ha den.

Vi på Mediehuset Kungälvs-Posten vill att ni ska få er film eller video precis som ni vill ha den och därför så är det viktigt för oss att ni får ni vara delaktiga i processen i skapandet av just er film från början till slut. Både vi, samt våra samarbetspartners inom videoproduktion och filmproduktion ser till att utfallet blir precis som ni vill ha det. Ju mer och desto större krav ni ställer på oss och våra samarbetspartners desto roligare tycker vi att det är!

Vi ni jobba med interaktiva videos?

– Låt oss skapa er nästa interaktiva film

En interaktiv video, film eller banner är en digital display-komponent som gör det möjligt för användaren att vara engagerad istället för att vara en passiv konsument i en digital kontext. Här kan användaren istället scrolla eller skriva för att exempelvis svara på frågor som resulterar i att en digital interaktiv annons som skapar ett intryck hos mottagaren. Om man gör detta på rätt sätt kommer användarens interaktion att förändra upplevelsen av att exponeras för annonsen vilket resulterar i att den upplevs som mer personlig, och detta till följd av att exempelvis en interaktiv film istället får mottagaren att stanna upp på ett helt annat sätt då mottagaren kan påverka rörelsen av den film som visas. Vår samarbetspartner Smart Video hjälper er med att skapa ert interaktiva material, oavsett om det är en banner eller film ni vill skapa.

Animerad filmproduktion

– Visualisera vilken berättelse som helst

Att skapa animerad film har blivit mycket populärt inom marknadsföring och anledningen är att de är mycket effektiva då de är informativa men samtidigt underhållande. En animerad reklamannons brukar vara mellan 15-60 sekunder långa vilket är lagom långt för att få, samt behålla mottagarens uppmärksamhet. Animation som annonsformat är även bra för att kunna testa och laborera med olika genrer och effekter. Det kan finnas olika anledningar till att man som företag vill skapa animerade filmer. Det kan exempelvis handla om att man vill öka sin varumärkeskännedom eller att man ska lansera en ny produkt och att man med hjälp av den animerade filmen på ett pedagogiskt sätt kan påvisa produkten eller tjänstens positiva egenskaper. En animerad film eller video kan även vara bra om man vill öka sin konvertering.

Explainervideo

– Pedagogiskt och kommunikativt verktyg

Mediehuset Kungälvs-Posten kan hjälpa er med att skapa en explainer video vilket är en typ av kortfilm eller video som används i marknadsföringssyfte för att på ett tydligt och lättförståeligt sätt klargöra vad det är för typ av tjänst eller produkt ni säljer. Er explainer video kan positioneras på er egen hemsida, en specifik landningssida eller på ett annonseringsutrymme här hos oss.

En explainer video eller film syftar till att bidra till ökad konvertering genom att skapa en underhållande och förklarande film. Tänk på att det finns olika typer av explainer videos som passar till olika sammanhang, det finns exempelvis Whiteboard explainer videos där animeringen är skapad för hand där du får mer för pengarna då det inte kräver lika mycket arbete. Sedan finns det live action explainer videos som integrerar riktiga människor framför en kamera vilket kan vara bra om man erbjuder en tjänst som är mer folkorienterad.

Man kan även skapa animerade explainer videos vilket är bra om man vill förklara en mer komplex tjänst eller produkt. Vårt team inom film och filmproduktion hjälper er med att skapa och ta fram själva grundidéen till er film som går i linje med ert specifika marknadsföringsmål samt ser till att skapandet av er film överensstämmer med er budget.