Webbproduktion Kungälv

Vid behov av en ny hemsida kan vi skapa moderna, mobilvänliga och optimerade hemsidor som hjälper dig att nå dina mål. Våra webbplatser skapas på WordPress, som är det mest populära CMS (content management system) idag, så du kommer kunna hantera webbplatsens innehåll med enkelhet.

Kontakta oss Läs mer

Anpassad för alla enheter

Vi koncentrerar oss på design och användbarhet när vi bygger webbplatser. I dag kommer mer än hälften av all internettrafik från mobiltelefoner. Vi skapar din webbplats med responsiv webbdesign och anpassar den så att den fungerar lika bra på en dator som på en mobiltelefon.

Hemsida med WordPress

Vi är specialiserade på WordPress, en av de mest använda plattformarna för publicering i världen. WordPress är ansvarig för ungefär 60 % av alla webbplatser på internet. Den är stark, snabb och enkel att använda. Du kan enkelt logga in på din webbplats och göra ändringar med hjälp av den.

Enkel redigering

Vi skickar en liten manual på hur ni enkelt uppdaterar text och bild på er hemsida. All redigering hittar du i er panel på WordPress – allt på en sida.

Skräddarsydd webbdesign

Vi skräddarsyr din webbplats för att uppfylla dina specifika krav och du är ständigt involverad i hela processen. Våra webbplatser prioriterar form, design och funktionalitet. Låt oss skapa en professionell, unik och modern webbplats åt dig.

Bra att veta

Texter och bilder levereras av kund. Vi hjälper gärna till med det. Kontakta oss för prisuppgift.
Webbhotell behöver finnas innan publicering. Vi kan rekommendera webhotellslösning och leda er i processen.

Kontakta oss